Odpověděl/a – 7.listopad 11:38
Při ohřívání se párky nesmí doslova vařit jinak se pod slupkou vytvoří pára která je potrhá. Párky se musí jen prohřát v teplé vodě tak do 80 °c .
Zdroj: Vlastní zkušenosz z provozu hospůdky.
Odpověděl/a – 7.listopad 11:46
Při ohřívání se párky nesmí doslova vařit jinak se pod slupkou
vytvoří pára která je potrhá. Párky se musí jen prohřát v teplé vodě
tak do 80 °c .
Doplňuji:
Je fakt že dnešní párky už nevidí při výrobě pořádný kousek masa.
Dnes jsou to skoro samé kuřeci separáty ze strojně vykoštěného masa
tlakovou vodou. Která z masa vymyje všechnu chuť a masovou šťávu.
Kuřecí odpad z dělené drůbeže a sojová mouka.
Zdroj: Vlastní zkušenosz z provozu hospůdky.