Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.listopad 11:38

Při ohřívání se párky nesmí doslova vařit jinak se pod slupkou vytvoří pára která je potrhá. Párky se musí jen prohřát v teplé vodě tak do 80 °c .

Zdroj: Vlastní zkušenosz z provozu hospůdky.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.listopad 11:46

Při ohřívání se párky nesmí doslova vařit jinak se pod slupkou vytvoří pára která je potrhá. Párky se musí jen prohřát v teplé vodě tak do 80 °c .
Doplňuji:
Je fakt že dnešní párky už nevidí při výrobě pořádný kousek masa. Dnes jsou to skoro samé kuřeci separáty ze strojně vykoštěného masa tlakovou vodou. Která z masa vymyje všechnu chuť a masovou šťávu. Kuřecí odpad z dělené drůbeže a sojová mouka.

Zdroj: Vlastní zkušenosz z provozu hospůdky.