Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.listopad 20:18

Tak o nataceni kratších videi vim první poslední :D Mam YT chanell a jsem se svima videama který netacim normalne nazivo a ne nejaky priblbly hry docela uspesnej. Při nataceni delej plynule pomale nesekane a neroztresene pohyby. Pamatuj, delší zaber nez 10 sekund je nudnej zaber. Takze strih je celkem dulezitej. Taky zalezi jak to chces jestli to ma byt ja pokud nenatacim special, kde mluvim k lidem tak by to mělo byt bez pohledu ostatních do kamery. To jsou takové zakladni věci. Když budes mit dotaz, napis na email Supercoom@seznam.cz ;)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.listopad 20:20

Tak o nataceni kratších videi vim první poslední :D Mam YT chanell a jsem se svima videama který netacim normalne nazivo a ne nejaky priblbly hry docela uspesnej. Při nataceni delej plynule pomale nesekane a neroztresene pohyby. Pamatuj, delší zaber nez 10 sekund je nudnej zaber. Takze strih je celkem dulezitej. Taky zalezi jak to chces jestli to ma byt ja pokud nenatacim special, kde mluvim k lidem tak by to mělo byt bez pohledu ostatních do kamery. To jsou takové zakladni věci. Když budes mit dotaz, napis na email Supercoom@seznam.cz ;)
Doplňuji:
Oprava: Ja pokud natacim special, kde mluvim k lidem, tak koukam do kamery, ale při nataceni tech normálních videi by to mělo byt bez pohledu ostatních do kamery ;)