Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.květen 13:30

Vzala mi ideály o lidech,když jsem je viděla,jak jsou schopni se zničit,po několikaletém užívání této drogy(ano, v mých očích je to droga),tak jsem dospěla k závěru,že já si nedám ani šluka. Další důvod je,že závislostí už mám dost a další nepotřebuji. Piji kávu i alkohol,kouřím a chodím na odpovědi,víc závislostí vážně nepotřebuji. Ale je to každého věc,pokud se to netýká někoho mě blízského,tak je mi to fuk.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.květen 13:55

Vzala mi ideály o lidech,když jsem je viděla,jak jsou schopni se zničit,po několikaletém užívání této drogy(ano, v mých očích je to droga),tak jsem dospěla k závěru,že já si nedám ani šluka. Další důvod je,že závislostí už mám dost a další nepotřebuji. Piji kávu i alkohol,kouřím a chodím na odpovědi,víc závislostí vážně nepotřebuji. Ale je to každého věc,pokud se to netýká někoho mě blízského,tak je mi to fuk.
Doplňuji:
Spiritus…věřím,že si myslíte,že nejste závislá,ani bych Vám to nepřála,mám ve svém okolí dost lidí,kteří začínali marihuanou a skončili perníkem. A celou dobu tvrdili,že nejsou závislí,dnes jsou z nich trosky a to jim třeba ještě není ani těch 37 let co mě…myslete,všichni…na svoji budoucnost,na budoucnost svých dětí.