Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.říjen 19:50

To je sice hezké a já bych ti mohla odpovědět tím, co bych potřebovala já, ale nikam se tak nedostaneme. Mohl bys blíže specifikovat, co bys vlastně potřeboval zjistit? Pokud nedudeš konkrétnější, tak se nedá dobře odpovědět.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.říjen 20:59

To je sice hezké a já bych ti mohla odpovědět tím, co bych potřebovala já, ale nikam se tak nedostaneme. Mohl bys blíže specifikovat, co bys vlastně potřeboval zjistit? Pokud nedudeš konkrétnější, tak se nedá dobře odpovědět.
Doplňuji:
Je to do školy, viď? Čili tvůj úkol. A zase žádné samostudium, ale šup dotaz na Odpovědi.cz.
Takže zkus si to vygooglit, pokud toto nebude stačit (je tam tohol skutečně hodně rozděleno podle jednotlivých oborů pracovišť):

Drobečková navigaceÚvod > Dotace, financování > Malé a střední podnikání > Příručka Zásady správné výrobní a hygienické praxe
Příručka Zásady správné výrobní a hygienické praxe

1. 11. 2006 | Zdroj: Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR (SOCR)

Informace uvedené v příručce může každý provozovatel využít k uplatnění normovaných hygienických postupů ve své provozovně. Příručka není určena k tomu, aby nahrazovala jakékoliv závazné legislativní dokumenty týkající se oblasti stravovacích služeb. Používání doporučení obsažených v příručce je pro provozovatele potravinářských podniků dobrovolné.
.