Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.říjen 13:35

mně přijde dnešní běžná strava včetně způsobu, jak se to konzumuje, jako hodně dobrej příklad toho, na co se tady ptáš. A protože jsme to, co jíme, tak je možno na každém kroku pozorovat, co z těchto úchylek roste. Třeba hlava státu je příklad za všechny. Předchozí taky. Zprvu se to tváří, jakože je to celé obvyklé a vezme zřejmě hodně času pochopit, že jsou ty strav. úchylky a kombinace hodně neobvyklé, až extrémně ,)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.říjen 13:38

mně přijde dnešní běžná strava včetně způsobu, jak se to konzumuje, jako hodně dobrej příklad toho, na co se tady ptáš. A protože jsme to, co jíme, tak je možno na každém kroku pozorovat, co z těchto úchylek roste. Třeba hlava státu je příklad za všechny. Předchozí taky. Zprvu se to tváří, jakože je to celé obvyklé a vezme zřejmě hodně času pochopit, že jsou ty strav. úchylky a kombinace hodně neobvyklé, až extrémně ,)
Doplňuji:
vsadím boty, že třeba dnešní taveňák do brambor si budeš s chutí dávat jen do doby, než zjistíš opravdová fakta, kolik % obsahu kozích žaludků taková „věc“ obsahuje ,)