Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.říjen 10:20

Jablka omýt, oloupat, nahrubo nastrouhat. Do čistých sklenic dávat vrstvu cca 3 cm strouhaných jablek, prosypat dvěma vrchovatými lžícemi krystalového cukru a tak pokračovat až cca 1 cm od horního okraje sklenice. Zavíčkopvat a klasicky zavařžit. Nepřevařit, protože jinak by byla jablka rozvařená.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.říjen 8:42

Jablka omýt, oloupat, nahrubo nastrouhat. Do čistých sklenic dávat vrstvu cca 3 cm strouhaných jablek, prosypat dvěma vrchovatými lžícemi krystalového cukru a tak pokračovat až cca 1 cm od horního okraje sklenice. Zavíčkopvat a klasicky zavařžit. Nepřevařit, protože jinak by byla jablka rozvařená.

Doplňuji:
Teplota tak 80 stupňů a podle velikosti sklenice 20, nebo 30 minut. Litrovku 40 minut.