Odpověděl/a – 19.říjen 10:51
Touto dobou té vyrábím křížaly (pokud je z čeho) v troubě.
Požaduji aby vydržely alespoň do Vánoc, někdy je konzumuji i dost později
a bydlím rovněž v paneláku.
Dřív jsem je dával do sklenic od zeleniny, s těmi sklenicemi po naplnění
znovu hodil do trouby ohřát a pak uzavřel, skladoval ve spíži. Teď jsem se
na tento způsob vykašlal – křížal nemívám moc – takže mám jen
papírové sáčky, vložím do nich a ve spížce do Vánoc vydrží
spolehlivě, neboj. Zatím jsem v nich hmyz neobjevil ani po delší době, ale
pravda – rok to nevydrželo ))
Odpověděl/a – 19.říjen 10:52
Touto dobou té vyrábím křížaly (pokud je z čeho) v troubě.
Požaduji aby vydržely alespoň do Vánoc, někdy je konzumuji i dost později
a bydlím rovněž v paneláku.
Dřív jsem je dával do sklenic od zeleniny, s těmi sklenicemi po naplnění
znovu hodil do trouby ohřát a pak uzavřel, skladoval ve spíži. Teď jsem se
na tento způsob vykašlal – křížal nemívám moc – takže mám jen
papírové sáčky, vložím do nich a ve spížce do Vánoc vydrží
spolehlivě, neboj. Zatím jsem v nich hmyz neobjevil ani po delší době, ale
pravda – rok to nevydrželo ))
Doplňuji:
Nevydrželo, poněvadž jsem to zblajznul ))