Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.říjen 19:57

Podle chování kočičky poznáš, jestli je to toulavá kočka, nebo byla u někoho doma. Ten ji určitě bude hledat a nejspíš jako první pokus zavolá do nejbližšího útulku. V každém případě do takového zařízení zavolej a oni už ti poradí, co máš dělat. Pokud u vás nic takového není, poptej se po okolí, případně vyvěs cedulky s popisem ( případně fotkou ) a rozvěš je po okolí. Než něco podnikneš, pořiď jí kočičí záchůdek ( krabice a natrhané papíry stačí ), dej jí vodu a nějaké granule pro kočky. Držíme palce a tlapičky. Sůwa a Wejřík ( kocourek )

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.říjen 20:14

Podle chování kočičky poznáš, jestli je to toulavá kočka, nebo byla u někoho doma. Ten ji určitě bude hledat a nejspíš jako první pokus zavolá do nejbližšího útulku. V každém případě do takového zařízení zavolej a oni už ti poradí, co máš dělat. Pokud u vás nic takového není, poptej se po okolí, případně vyvěs cedulky s popisem ( případně fotkou ) a rozvěš je po okolí. Než něco podnikneš, pořiď jí kočičí záchůdek ( krabice a natrhané papíry stačí ), dej jí vodu a nějaké granule pro kočky. Držíme palce a tlapičky. Sůwa a Wejřík ( kocourek )
Doplňuji:
Hledej na netu, já zatím našla jen inzerci zdarma :
http://zvirata­.megainzerce.cz/ztra­cena-nalezena-zvirata/karlo­varsky/index-1.htm
Možná by něco věděli na Městské policii.
Ve městě to není dobré pouštět kočku na ulici, pár dní to snad vydržíš a když nenajdeš původního majitele, třeba si kočičku vezme někdo ze známých 🙂