Odpověděl/a – 9.říjen 14:19
Slepici je třeba uvařit zvlášť s kořením a zeleninou,možno použít
i kuře,zkrátí se doba vaření.Vývar pak můžeš použit na zahuštění
nebo zředění omáčky.Slepici pokud nemáme papiňák vaříme pod
poklicí,občas doléváme vodu,nebo maso rozdělíme na menší kousky
a jednoduchý recept na závěr
http://www.mamincinyrecepty.cz/omacky/kure-nebo-slepice-na-paprice
Odpověděl/a – 9.říjen 14:20
Slepici je třeba uvařit zvlášť s kořením a zeleninou,možno použít
i kuře,zkrátí se doba vaření.Vývar pak můžeš použit na zahuštění
nebo zředění omáčky.Slepici pokud nemáme papiňák vaříme pod
poklicí,občas doléváme vodu,nebo maso rozdělíme na menší kousky
a jednoduchý recept na závěr
http://www.mamincinyrecepty.cz/omacky/kure-nebo-slepice-na-paprice
Doplňuji:
Jedlá soda se na změkčení použít samozřejmě dá,ale nesmí jí být
privel'a…