Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.říjen 11:35

Mě jsou cigáni ukradeni a komu vadí, a kdo tady na netu tvrdí, že bílí jsou poctivě pracující a černí pouze ždímají tento stát, těm se jenom směju jaké z nich média a sociální sitě dělají ovce. Když vám nevadí, že bílý občan české republiky je schopen rozkrást celý stát ale vadí vám, když černý občan ukrade dvě železné trubky, pak je mě vás líto. Když máte nějaké připomínky ke způsobu života a bordelu černých, zajeťe se podívat na bílé dobytky na spartu nebo baník, nebo si zajeďte s nějakou vyhlášenou střední školou či gymnáziem na nějaký pobytový výlet. Projděte si třeba pokoje ubytoven nebo hotelů a mrkněte se jak bydlí, projděte si třeba autobus, kterým takoví slušní bílí občané cestují. Myslím že nejednou se vám zvedne kufr.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.říjen 11:42

Mě jsou cigáni ukradeni a komu vadí, a kdo tady na netu tvrdí, že bílí jsou poctivě pracující a černí pouze ždímají tento stát, těm se jenom směju jaké z nich média a sociální sitě dělají ovce. Když vám nevadí, že bílý občan české republiky je schopen rozkrást celý stát ale vadí vám, když černý občan ukrade dvě železné trubky, pak je mě vás líto. Když máte nějaké připomínky ke způsobu života a bordelu černých, zajeťe se podívat na bílé dobytky na spartu nebo baník, nebo si zajeďte s nějakou vyhlášenou střední školou či gymnáziem na nějaký pobytový výlet. Projděte si třeba pokoje ubytoven nebo hotelů a mrkněte se jak bydlí, projděte si třeba autobus, kterým takoví slušní bílí občané cestují. Myslím že nejednou se vám zvedne kufr.
Doplňuji:
jirkajirka:
Bílým občanům se sociální dávky nevyplácejí? A oni jsou jediní, kdo kradou? Zaměstnal by si cigána, kdybys měl firmu? Kolik toho rozkradl nebo pomohl rozkrást třeba slušný bílý občan Václav Klaus a jeho kolegové? Kolik je u nás cigánských feťáků? Řekl bych že né tolik, než těch bílých. Co se týká automatů, cigaret a chlastu, které si cigán nakoupí za sociální dávky, můžeš být ještě rád, protože se skoro polovina těchto peněz vrátí ve formě daní za tyto produkty…