Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.září 15:20

Když nečteš odpovědi, tak proč kladeš otázky? V tom je skutečně logiky asi tak málo, jako v tom, co říkám na mravence pod košem ve tvé třídě. Je mi to putna.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.září 20:05

Když nečteš odpovědi, tak proč kladeš otázky? V tom je skutečně logiky asi tak málo, jako v tom, co říkám na mravence pod košem ve tvé třídě. Je mi to putna.
Doplňuji:
Melanie, k tvému doplnění asi tolik – Odpovědi.cz jsou poradna a měly by tedy fungovat jako seriozní informativní web, kam se nechodí chatovat. Bohužel, admin to nestačí všechno uhlídat, takže někteří jedinci nabyli dojmu, že je zde hlavním důvodem existence poradny zábava. Je tomu ale přesně naopak. Kdyby sis dala čas na to, aby sis přečetla pravidla a kodex, tak bys na to určitě přišla i sama.
Druhou věcí, která mne na tvém dotazu zarazila, je to, jak dopředu odrazuješ případné odpovídající. Cožpak tě nenapadlo, že tvoje poznámka je impertinentní? Pokud něco takového napíšeš do otázky na poradně, tak musíš zákonitě očekávat odpovídající reakci. Nebylo slušné, co jsi napsala ty, proto se nikdo neměl snahu vyjadřovat se skutečným zájmem odpovědět ti.
Pro příště vol vhodnější slova, abys opět nenarazila.