Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.září 14:11

Jak uvedla ocko, možností je moho.
Ještě nebo je zmrazování, cituji:
Zralé ostružiny opatrně omyjeme a
necháme dobře okapat. Pak je naskládáme
v jedné vrstvě na podnos a necháme v
mrazničce hodinu předmrazit. Poté je
sesypeme do mikrotenového sáčku a
uložíme. Používáme ještě zmrazené na
ozdobu pohárů nebo dezertů. Nebo
okapané ovoce nasypeme do kelímků a
zasypeme je cukrem (na 500g ostružin 100g
cukru). Takto mrazené ovoce je vhodné na
sladké omáčky. Ostružiny můžeme zmrazit
až na 6 měsíců.

Zdroj: clanky.vareni.cz/jak-zmrazit-ovoce-2dil/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.září 14:15

Jak uvedla ocko, možností je moho.
Ještě nebo je zmrazování, cituji:
Zralé ostružiny opatrně omyjeme a
necháme dobře okapat. Pak je naskládáme
v jedné vrstvě na podnos a necháme v
mrazničce hodinu předmrazit. Poté je
sesypeme do mikrotenového sáčku a
uložíme. Používáme ještě zmrazené na
ozdobu pohárů nebo dezertů. Nebo
okapané ovoce nasypeme do kelímků a
zasypeme je cukrem (na 500g ostružin 100g
cukru). Takto mrazené ovoce je vhodné na
sladké omáčky. Ostružiny můžeme zmrazit
až na 6 měsíců.
Doplňuji:
Edit: ..Ještě něco ke zmrazování..

Zdroj: clanky.vareni.cz/jak-zmrazit-ovoce-2dil/