Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.srpen 17:28

Může zato sloučenina zvaná allyl-isothiokyanát. Tato látka se uvolňuje, když dojde k narušení buněčné struktury kořenu křenu selského (např. právě kousáním/žvýkáním nebo krájením/nase­káním/strouhá­ním).

Zdroj: http://www.chow.com/food-news/54544/why-do-horseradish-and-wasabi-burn-your-sinuses/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.srpen 17:29

Může zato sloučenina zvaná allyl-isothiokyanát. Tato látka se uvolňuje, když dojde k narušení buněčné struktury kořenu křenu selského (např. právě kousáním/žvýkáním nebo krájením/nase­káním/strouhá­ním).
Doplňuji:
*za to

Zdroj: http://www.chow.com/food-news/54544/why-do-horseradish-and-wasabi-burn-your-sinuses/