Odpověděl/a – 7.srpen 15:43
Přeci si nemyslíš že je tam citron ! Je tam kyselina citronová a pokud
je tam deklarován vitamín C, tak je tam přidána kyselina askorbová ! Když
se chce aby to bylo žluté tak se přidá trochu žlutého barviva a
citronového aroma.
Citron to ani nevidělo !
S těmi ostatními ( malina,grep, jahoda atd. ) je to to samé.
Odpověděl/a – 7.srpen 16:58
Přeci si nemyslíš že je tam citron ! Je tam kyselina citronová a pokud
je tam deklarován vitamín C, tak je tam přidána kyselina askorbová ! Když
se chce aby to bylo žluté tak se přidá trochu žlutého barviva a
citronového aroma.
Citron to ani nevidělo !
S těmi ostatními ( malina,grep, jahoda atd. ) je to to samé.
Doplňuji:
Tak jo. Protože je výrobně nejlacinější. Není třeba přidávat
organické barvivo, které je dost drahé a ani to aroma se díky té kyselině
citronové nemusí přehánět. Předpokládal jsem že si to
domyslíš !!!