Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.červenec 22:19

používala jsem starý smaltový hrnec
rozpustila 2 tuky Iva na nich jsem si
vyráběla domácí hranolky friťák jsem
neměla a byly krásný dozlatova propečené
a křupavé ☺
ale sádlo se vážně použít nedá ani v lednici
dlouho nevydrží není to ztužený tuk, jako Iva
a na ní se dá smažit dlouhodobě a uchovávat
se dá taky..

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.srpen 20:13

používala jsem starý smaltový hrnec
rozpustila 2 tuky Iva na nich jsem si
vyráběla domácí hranolky friťák jsem
neměla a byly krásný dozlatova propečené
a křupavé ☺
ale sádlo se vážně použít nedá ani v lednici
dlouho nevydrží není to ztužený tuk, jako Iva
a na ní se dá smažit dlouhodobě a uchovávat
se dá taky..
Doplňuji:
GM,
já jsem nikdy domácí sádlo neměla
ani nejedla, tak to nemůžu posoudit..