Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.květen 8:30

Piškoty bych namočila do šťávy z kompotu s trochou rumu. Jedná známá je namočila do vychladlého hořského kakaa, také to šlo. Ale káva a rumu dělají své.
Někdy dělám ze zakysané smetany, zkoušela jsem i varaiantu s pomazánkovým máslem. Těžko říct. Chce to vyzkoušet. Pomazánkové máslo je trochu tvarohovější, takže spíš přpomíná původní recept.
Ale nejlepší je mascarpone.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.květen 8:53

Piškoty bych namočila do šťávy z kompotu s trochou rumu. Jedná známá je namočila do vychladlého hořského kakaa, také to šlo. Ale káva a rumu dělají své.
Někdy dělám ze zakysané smetany, zkoušela jsem i varaiantu s pomazánkovým máslem. Těžko říct. Chce to vyzkoušet. Pomazánkové máslo je trochu tvarohovější, takže spíš přpomíná původní recept.
Ale nejlepší je mascarpone.
Doplňuji:
Oprava – hořkého kakaa, káva a rum.