Odpověděl/a – 9.květen 8:30
Piškoty bych namočila do šťávy z kompotu s trochou rumu. Jedná
známá je namočila do vychladlého hořského kakaa, také to šlo. Ale káva
a rumu dělají své.
Někdy dělám ze zakysané smetany, zkoušela jsem i varaiantu
s pomazánkovým máslem. Těžko říct. Chce to vyzkoušet. Pomazánkové
máslo je trochu tvarohovější, takže spíš přpomíná původní
recept.
Ale nejlepší je mascarpone.
Odpověděl/a – 9.květen 8:53
Piškoty bych namočila do šťávy z kompotu s trochou rumu. Jedná
známá je namočila do vychladlého hořského kakaa, také to šlo. Ale káva
a rumu dělají své.
Někdy dělám ze zakysané smetany, zkoušela jsem i varaiantu
s pomazánkovým máslem. Těžko říct. Chce to vyzkoušet. Pomazánkové
máslo je trochu tvarohovější, takže spíš přpomíná původní
recept.
Ale nejlepší je mascarpone.
Doplňuji:
Oprava – hořkého kakaa, káva a rum.