Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.červenec 22:11

Proč Tě rozčilují komentáře zhulených ubožáků? Dětem přece umíš vysvětlit, o co se jedná.Čím dříve a čím otevřeněji jim řekneš, s čím se právě setkaly, tím lépe pro Vás všechny. No a poznámky těchle kvítků medových přece nemůžeš brát vážně. Když na to budeš reagovat, což se oni nejspíše snažili blbými poznámkami docílit, může to dopadnout všelijak. Je vhodnější je přehlížet a hledět si svého, nebo se otočit a jít jinam.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.červenec 22:16

Proč Tě rozčilují komentáře zhulených ubožáků? Dětem přece umíš vysvětlit, o co se jedná.Čím dříve a čím otevřeněji jim řekneš, s čím se právě setkaly, tím lépe pro Vás všechny. No a poznámky těchle kvítků medových přece nemůžeš brát vážně. Když na to budeš reagovat, což se oni nejspíše snažili blbými poznámkami docílit, může to dopadnout všelijak. Je vhodnější je přehlížet a hledět si svého, nebo se otočit a jít jinam.
Doplňuji:
Ad FOX.IK – tohle nemyslíš vážně, že ne? Ty bys hulila před svými dětmi trávu, nebo, nedej bože, ji hulila společně s nimi? V tom případě bys měla přemýšlet, jestli bys někdy děti vůbec měla mít. Napsat něco takového, tak to není vtipné.