Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.červenec 15:12

Než začneš něco opravovat, tak si vše zkopíruj buď do jiného sloupce nebo zkopíruj celý list. Teď záleží na tom, jestli spolu s PSČ máš i jiný text nebo je tam jenom PSČ. Jestli tam je jen PSČ, tak všechna čísla označ a pravým tlačítkem klikni a vyber Formát buněk. Pak máš dvě možnosti; buď to zformátuješ jako text (zarovná se ti to vlevo) nebo jako číslo bez desetinné čárky (zarovná se ti to vpravo). Text můžeš tak jako tak zarovnat vpravo, zrovna tak číslo vlevo. Tak si vyber.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.červenec 15:17

Než začneš něco opravovat, tak si vše zkopíruj buď do jiného sloupce nebo zkopíruj celý list. Teď záleží na tom, jestli spolu s PSČ máš i jiný text nebo je tam jenom PSČ. Jestli tam je jen PSČ, tak všechna čísla označ a pravým tlačítkem klikni a vyber Formát buněk. Pak máš dvě možnosti; buď to zformátuješ jako text (zarovná se ti to vlevo) nebo jako číslo bez desetinné čárky (zarovná se ti to vpravo). Text můžeš tak jako tak zarovnat vpravo, zrovna tak číslo vlevo. Tak si vyber.
Doplňuji:
Jestli to máš samostatně a ne zformátováno jako speciální, tak políčka označ a stiskni Ctrl+H a nahraď mezeru ničím (nahoru napíšeš mezeru a dole to nevyplníš).