Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.červenec 21:48

Proč bys měl něco platit??? Reality jsem se živila a můžu říct, že pokud od tebe rk něco kupuje, tak nemáš za co platit, to je fakt nesmysl. RK hodně skupují třeba zadlužené byty, ale pokud za to chtějí ještě poplatek, tak jsou to šmejdi. Platí se za to, když tvou nemovitost nabízí a najdou ti kupce, na jakém jste se dohodli ve zprostředkovatelské smlouvě. Provize se platí až z peněz za nemovitost, sami si ji strhnou. (nedoporučuji ukládat kupní cenu v rk, ale u notáře.) Doporučuji ti přes RK nic neprodávat, každý normální člověk to zvládne sám. Podá si inzerát a až najde kupce, zajdou spolu k notáři a ten jim za pár tisíc cca10, napíše kupní smlouvy, a udělá i úschovu peněz.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.červenec 22:06

Proč bys měl něco platit??? Reality jsem se živila a můžu říct, že pokud od tebe rk něco kupuje, tak nemáš za co platit, to je fakt nesmysl. RK hodně skupují třeba zadlužené byty, ale pokud za to chtějí ještě poplatek, tak jsou to šmejdi. Platí se za to, když tvou nemovitost nabízí a najdou ti kupce, na jakém jste se dohodli ve zprostředkovatelské smlouvě. Provize se platí až z peněz za nemovitost, sami si ji strhnou. (nedoporučuji ukládat kupní cenu v rk, ale u notáře.) Doporučuji ti přes RK nic neprodávat, každý normální člověk to zvládne sám. Podá si inzerát a až najde kupce, zajdou spolu k notáři a ten jim za pár tisíc cca10, napíše kupní smlouvy, a udělá i úschovu peněz.
Doplňuji:
Zaleží na tom, zda už ta dotyčná osoba podepsala s realitkou nějakou smlouvu, ty jsou napsány tak chytře, že se s ní nevyváže. Je spousta firem, která takhle byty skupují, já bych jich několik oslovila, nechala si udělat NEZÁVAZNOU nabídku a pak bych to prodala té nejvyšší. Doporučuji nic bez rozmyslu nepodepisovat a nenechat se nalákat tím, že mu vypláznou na ruku pár tisíc hned a zbytek doplatí pak. To je jejich hlavní taktika.