Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.červenec 14:51

natuněnou nebo netuněnou, jde balit holky na všechno, co stojí peníze, ale není to moc šťastná cesta. Raději je bal tím, kdo jsi a ne tím, co máš ..všichni pak budete šťastnější. Počítám, že i kolega quentos to myslel tak, že sbalit ji na babetu je totéž jako sbalit ji na auto- iq tykve. Aby sis to nevyložil, že po babetách jedou jenom omezené holky a ty chytré po autech- tak to není, obojí jsou vymaštěné, takže hodně štěstí s takovýma ,)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.červenec 15:05

natuněnou nebo netuněnou, jde balit holky na všechno, co stojí peníze, ale není to moc šťastná cesta. Raději je bal tím, kdo jsi a ne tím, co máš ..všichni pak budete šťastnější. Počítám, že i kolega quentos to myslel tak, že sbalit ji na babetu je totéž jako sbalit ji na auto- iq tykve. Aby sis to nevyložil, že po babetách jedou jenom omezené holky a ty chytré po autech- tak to není, obojí jsou vymaštěné, takže hodně štěstí s takovýma ,)
Doplňuji:
jo a s těma holkama to máš přesně jako s tím natuněným strojem- čím více ten obal bude extra, tím více se to bude obdivovat. No ale nechtěj se podívat pod kapotu, tam teda častokrát uvidíš věci!