Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.červen 16:16

Použít želatinový ztužovač,je bez chuti a zápachu,stojí kolem 20 kč,ale určit si množství musíš sama,ten jeden sáček je asi na 700 g hmoty.Jinak lze taky použít plátkovou želatinu,ale s tou nemám žádné zkušenosti.
Šlo by taky uvařit velmi hustý puding,jen z poloviny mléka,uvedené na sáčku pudingu,nechat vychladit,hodně dobře vyšlehat,úplně dohladka,a pak po částech vešlehat ten krém co už máš. Ale před použitím vychladit,pak se s tím líp dělá,ale nevím na co ten svůj krém máš.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.červen 16:50

Použít želatinový ztužovač,je bez chuti a zápachu,stojí kolem 20 kč,ale určit si množství musíš sama,ten jeden sáček je asi na 700 g hmoty.Jinak lze taky použít plátkovou želatinu,ale s tou nemám žádné zkušenosti.
Šlo by taky uvařit velmi hustý puding,jen z poloviny mléka,uvedené na sáčku pudingu,nechat vychladit,hodně dobře vyšlehat,úplně dohladka,a pak po částech vešlehat ten krém co už máš. Ale před použitím vychladit,pak se s tím líp dělá,ale nevím na co ten svůj krém máš.
Doplňuji:
Pokud použiješ ten ztužovač,bude to dobré.S práškem nemám zkušenost,ale i ten puding bude dobrý.Krém sice nebude tak lehký jako z jogurtu a pomazánkového másla,ale taky to půjde.
Já dělávám krém z másla Zlatá haná,vyšlehám s cukrem a smíchám právě s tím pudingem.Krém pak není tak tučný a puding se dává,aby bylo krému víc.Lze použít i jiné příchutě než klasický vanilkový,Třeba karamelový puding je hm,moc dobrý.