Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.červen 12:44

  1. Facebook a další sockosítě, kde by mohl mít profil
  2. ICQ, SKYPE nebo jiný mesenger, vyhledat podle jména a místa
  3. Googlovat
  4. Spoluzaci.cz

Pokud ho nikde nenajdeš, zkus najít na facebooku někoho kdo ho zná, třeba někoho z rodiny nebo někoho o kom ti vyprávěl. Tím z rodiny myslím že budeš hledat podle jména, resp. příjmení a všem napíšeš zprávu, jestli náhodou nejsou příbuzní toho koho hledáš. Samozřejmě se předpokládá že znáš alespoň jeho jméno. Pak ještě existuje telefonní seznam :) , podle příjmení pak můžeš obvolávat, jenom doufám že to není jeden z Hováthů, to by ses nedoplatil.. i když teď má prej nějakej operátor roaming zdarma, jestli sem se nepřeslech no nic. Jestli nic nenajdeš, tak mi sem do diskuze napiš jeho jméno, kde by měl bydlet a všechny další informace (i zdánlivě irelevantní) který o něm víš, a já ti ho prolustruju a přinejhorším bych mohl zatlačit tady na jedno individuum, a byla by to otázka dvou telefonátů, ale nechce se mi zbytečně vyplácávat posledního žolíka kvůli někomu ze slevína :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.červen 12:54

  1. Facebook a další sockosítě, kde by mohl mít profil
  2. ICQ, SKYPE nebo jiný mesenger, vyhledat podle jména a místa
  3. Googlovat
  4. Spoluzaci.cz

Pokud ho nikde nenajdeš, zkus najít na facebooku někoho kdo ho zná, třeba někoho z rodiny nebo někoho o kom ti vyprávěl. Tím z rodiny myslím že budeš hledat podle jména, resp. příjmení a všem napíšeš zprávu, jestli náhodou nejsou příbuzní toho koho hledáš. Samozřejmě se předpokládá že znáš alespoň jeho jméno. Pak ještě existuje telefonní seznam :) , podle příjmení pak můžeš obvolávat, jenom doufám že to není jeden z Hováthů, to by ses nedoplatil.. i když teď má prej nějakej operátor roaming zdarma, jestli sem se nepřeslech no nic. Jestli nic nenajdeš, tak mi sem do diskuze napiš jeho jméno, kde by měl bydlet a všechny další informace (i zdánlivě irelevantní) který o něm víš, a já ti ho prolustruju a přinejhorším bych mohl zatlačit tady na jedno individuum, a byla by to otázka dvou telefonátů, ale nechce se mi zbytečně vyplácávat posledního žolíka kvůli někomu ze slevína :)
Doplňuji:

  1. Pak ještě existuje tohle > http://www.chy­bismi.cz/
  2. Na facebooku si pak můžeš najít i stránky města Dubnica, nebo i místa kde jste vojnovali a nechat tam vzkaz.
  3. Taky můžeš nechat vzkaz v nějakým dubnickým rádiu, když se třeba posílaj písničky, tak místo nějakýho romantickýho ťuťuňuňu tam říct, že to posíláš Horváthovi z vojny, že jsi na něj ztratil kontakt. Moderátoři to většinou dělaj tak, že oznáměj, aby hledaný dotyčný zavolal nebo napsal do rádia a že mu dají na tebe spojení.
  4. >>> https://www.y­outube.com/wat­ch?feature=pla­yer_detailpage&v=wUl­slwzlUUo