Odpověděl/a – 3.květen 18:18
Kypřicí prášek naleznete pod mnoha různými názvy jako je soda
bicarbona, jedlá soda. Ale oproti čisté sodě bicarboně (hydrouhličitanu
sodnému) obsahuje kypřicí prášek, nebo chcete-li, prášek do pečiva,
také okyselující součást a škrob.
Rozdíl mezi oběma výrobky je.
Zdroj: http://www.ceskatelevize.cz/program/port/chemie/79-pribeh-kypriciho-prasku/
Odpověděl/a – 3.květen 18:21
Kypřicí prášek naleznete pod mnoha různými názvy jako je soda
bicarbona, jedlá soda. Ale oproti čisté sodě bicarboně (hydrouhličitanu
sodnému) obsahuje kypřicí prášek, nebo chcete-li, prášek do pečiva,
také okyselující součást a škrob.
Rozdíl mezi oběma výrobky je.
Doplňuji:
Oprava. V textu, který jsem okopírovala, nebyla čárka…názvy, jako
je …
Zdroj: http://www.ceskatelevize.cz/program/port/chemie/79-pribeh-kypriciho-prasku/