Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.červen 11:42

Klikr je skvělá pomůcka ;) Doporučuji!
Knížky ovšem ne. Většina těchto knih o „výchově“ psa je nesmysl, na druhou. Nikdy jsem žádnou neměla a jsem za to ráda. Jediné co doporučím je tato stránka: http://www.psis­kolafalco.cz/ . – Tento pán se zabývá přirozenou komunikací se psy. Sama se podle Dostála řídím a mám teď dva skvělé parťáky ;)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.červen 12:21

Klikr je skvělá pomůcka ;) Doporučuji!
Knížky ovšem ne. Většina těchto knih o „výchově“ psa je nesmysl, na druhou. Nikdy jsem žádnou neměla a jsem za to ráda. Jediné co doporučím je tato stránka: http://www.psis­kolafalco.cz/ . – Tento pán se zabývá přirozenou komunikací se psy. Sama se podle Dostála řídím a mám teď dva skvělé parťáky ;)
Doplňuji:
Bohemica: Sama jsem knížku neměla, ale to neznamená, že jsem nikdy žádnou nečetla. Odsuzuji je právě proto, že jsem jich četla nespočet a vím co v nich je. A co jsem se v nich dočetla nesmyslů a věcí, kterými bych své psy leda tak „zničila“ – psychicky! A raději budu vychovávat mým rozumem a citem, než abych se řídila rádoby psychology (paní Žertová a její "skvělá kniha), kteří se velkých psů bojí a malé klidně od něčeho odkopnou (právě skvělá paní Žertová) a navíc si dovolí radit jiným a zkazit psům životy!