Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.květen 17:32

Já bych si o ní teda myslela, že je to taková holka, co se prostě s nikým nebaví a taky při pohledu na ní by mě napadlo, že je bílá, jako stěna.
Není to třeba tak, že se s ní nebavíte vy, školní drbny? No a že je bílá jako stěna, to už zase bude asi tím, že má takovou pleť, která prostě tmavší nebude, je to zřejmě dědičné, tak se s ní začněte bavit, třeba zjistíte, že i když je bílá jako stěna, tak je hodná a milá, ale když si ji za její pleť jen dobíráte, nečekej, že bude nějak moc komunikovat, asi jí nestojí za to, aby se jí někdo posmíval, vy děti jste někdy hrozně zlé a pokud je na někom jen malá odchylka, hned ho za to odsuzujete, takže jí buď nechte napokoji, nebo se s ní začněte normálně bavit, každý nemůže vypadat, jak spařený prase, aby získal kámošky, to byste ji zas drbaly zato, že je rudá jako rak, to si člověk nevybírá, tak se rodí.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.květen 17:42

Já bych si o ní teda myslela, že je to taková holka, co se prostě s nikým nebaví a taky při pohledu na ní by mě napadlo, že je bílá, jako stěna.
Není to třeba tak, že se s ní nebavíte vy, školní drbny? No a že je bílá jako stěna, to už zase bude asi tím, že má takovou pleť, která prostě tmavší nebude, je to zřejmě dědičné, tak se s ní začněte bavit, třeba zjistíte, že i když je bílá jako stěna, tak je hodná a milá, ale když si ji za její pleť jen dobíráte, nečekej, že bude nějak moc komunikovat, asi jí nestojí za to, aby se jí někdo posmíval, vy děti jste někdy hrozně zlé a pokud je na někom jen malá odchylka, hned ho za to odsuzujete, takže jí buď nechte napokoji, nebo se s ní začněte normálně bavit, každý nemůže vypadat, jak spařený prase, aby získal kámošky, to byste ji zas drbaly zato, že je rudá jako rak, to si člověk nevybírá, tak se rodí.
Doplňuji:
já taky nemůžu na slunce, měla bych hned hnědé skvrny, takže si taky dávám pozor, ale slunci se člověk stejně nevyhne