Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.květen 17:58

Odstraňování odpadu: Pevný komunální odpad, včetně ostříhaných vlasů, je denně z provozovny odstraňován.

Ostré jednorázové pomůcky /čepelky břitev – jsou-li používány/ jsou uloženy v pevnostěnné uzaviratelné a spalitelné nádobě a likvidovány jako nebezpečný odpad /viz smlouva o likvidaci nebezpečného odpadu/. Papírové jednorázové pomůcky, popř. ostříhané vlasy, které byly kontaminovány biologickým materiálem, zvláště krví, jsou uloženy odděleně /v uzaviratelné spalitelné nádobě/ a likvidovány rovněž jako nebezpečný odpad.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.květen 18:08

Odstraňování odpadu: Pevný komunální odpad, včetně ostříhaných vlasů, je denně z provozovny odstraňován.

Ostré jednorázové pomůcky /čepelky břitev – jsou-li používány/ jsou uloženy v pevnostěnné uzaviratelné a spalitelné nádobě a likvidovány jako nebezpečný odpad /viz smlouva o likvidaci nebezpečného odpadu/. Papírové jednorázové pomůcky, popř. ostříhané vlasy, které byly kontaminovány biologickým materiálem, zvláště krví, jsou uloženy odděleně /v uzaviratelné spalitelné nádobě/ a likvidovány rovněž jako nebezpečný odpad.
Doplňuji:

  • delší vlasy se dají též využít na výrobu paruk a příčesků,
  • jiné využití ostříhaných vlasů může být například i jako odpuzovač nevítaných kun z půd a kůlen, kdy vlasy uložíte do punčochy a mělo by to zabrat – bohužel to ne vždy funguje.