Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.květen 19:37

Enzymová reakce není natolik rychlá, aby rozpouštěla čokoládu nebo štěpila snack během pár vteřin přímo v ústech.

U čokolády je to normální změna skupenství vlivem tepla, které se přenáší s ústní dutiny do čokolády.
U snacku je to vlivem vlhkosti.

Zdroj: studium na vš, food chemistry

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.květen 19:38

Enzymová reakce není natolik rychlá, aby rozpouštěla čokoládu nebo štěpila snack během pár vteřin přímo v ústech.

U čokolády je to normální změna skupenství vlivem tepla, které se přenáší s ústní dutiny do čokolády.
U snacku je to vlivem vlhkosti.

Doplňuji:
Briketka: To, co píšeš je sice pravda, ale naprosto irelevantní k dotazu.

Zdroj: studium na vš, food chemistry