Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.květen 19:45

To,jestli je mi Pohlreich sympatický je myslím úplně vedlejší otázka.Důležité je,že on je skutečný profík a jako první(aspoň myslím)u nás dává najevo jak bídně je na tom naše gastronomie,pou­kazuje na neduhy v restauračních zařízeních,školí personál který neumí ani ty nejzákladnější základy vaření.Nebere si servítky ani s majiteli,a to se mi líbí. A věc,že už není moc majitelů,kteří by ho pozvali do svého podniku mluví za vše-mají máslo na hlavě.Taky podniky,které navštívil v tomhle pořadu-a nezhodnotil je zrovna dobře-prostě krachly-zaplaťpánbůh. A naopak..To,že je občas mluví jak dlaždič je u mne naprosto nepodstatný.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.květen 1:05

To,jestli je mi Pohlreich sympatický je myslím úplně vedlejší otázka.Důležité je,že on je skutečný profík a jako první(aspoň myslím)u nás dává najevo jak bídně je na tom naše gastronomie,pou­kazuje na neduhy v restauračních zařízeních,školí personál který neumí ani ty nejzákladnější základy vaření.Nebere si servítky ani s majiteli,a to se mi líbí. A věc,že už není moc majitelů,kteří by ho pozvali do svého podniku mluví za vše-mají máslo na hlavě.Taky podniky,které navštívil v tomhle pořadu-a nezhodnotil je zrovna dobře-prostě krachly-zaplaťpánbůh. A naopak..To,že je občas mluví jak dlaždič je u mne naprosto nepodstatný.
Doplňuji:
lahny : ono najíst se za 80 kaček není problém ani v Praze(tady se za tu cenu najíte dobře,a tím nemyslím nějakou putiku).Problém je ten,že kolikrát jídlo za 80,– nebo 200,– je prostě nepoživatelný-a na to Pohlreich právě poukazuje. On přeci neupřednostňuje drahá luxusní jídla,on chce aby se vařilo poctivě,aby ti lidé za své peníze dostali poctivé jídlo ,vařené z čerstvých surovin a né žádné náhražky nebo ohřáté polotovary které jenom usnadňují práci.Vždyť o tom je celý ten pořad.Myslím,že jste ho vůbec ani trochu nepochopil. A to,že jeho jídlo v jeho Imperialu není nejlevnější ?…No není divu-vždyť je to v centru a nájerm je obrovský.