Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.duben 9:22

Pro kolik lidí?Jaký máš rozpočet?
Tak třeba plněný chleba-z krajíce chleba vykrojíš střídku tak,aby kůrka zůstala neporušená,střídku i kůrku dáš opéct jako topinku,ale nespálit,do kůrky vlož plátek šunky,zalej rozkvedlaným vejcem,do vejce dej plátek sýra,přiklop střídkou opečenou stranou dolů,nechej ještě opéct a pak obrať a nechej ještě opéct.Na talíři můžeš ozdobit cibulí,nakládaným okurkem,rajčetem a hořčicí.Sůl a pepř se taky hodí.
Je to taková honosnější vaječná topinka.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.duben 10:08

Pro kolik lidí?Jaký máš rozpočet?
Tak třeba plněný chleba-z krajíce chleba vykrojíš střídku tak,aby kůrka zůstala neporušená,střídku i kůrku dáš opéct jako topinku,ale nespálit,do kůrky vlož plátek šunky,zalej rozkvedlaným vejcem,do vejce dej plátek sýra,přiklop střídkou opečenou stranou dolů,nechej ještě opéct a pak obrať a nechej ještě opéct.Na talíři můžeš ozdobit cibulí,nakládaným okurkem,rajčetem a hořčicí.Sůl a pepř se taky hodí.
Je to taková honosnější vaječná topinka.
Doplňuji:
KláraK …a smažit nee?:-)