Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.duben 15:39

z čech, ekonomickou třídou,plný nebo slevněný tarif, klasickou( ne nízkonákladovou) společností: široký záběr 7 až 35 tis. , ty ale spíše najdeš letenku za 11 až 27tis.kč. Nemusíš ale letět z čr. Tak třeba s Finnair je na letenku radost pohledět. Já si třeba zabukuju let v jiné zemi (třeba rozvojové) prostřednictvím tamního dealera, on mi ticket pošle elektronicky a já letím za cenu, jaká byla v té jeho zemi a tak se třeba stane, že letíš př: z frankfurtu někam do neznáma ( 14000km) opravdu za 7tis., třeba s Emirates, což není vůbec zlé co do comfortu v economy class ,)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.duben 16:05

z čech, ekonomickou třídou,plný nebo slevněný tarif, klasickou( ne nízkonákladovou) společností: široký záběr 7 až 35 tis. , ty ale spíše najdeš letenku za 11 až 27tis.kč. Nemusíš ale letět z čr. Tak třeba s Finnair je na letenku radost pohledět. Já si třeba zabukuju let v jiné zemi (třeba rozvojové) prostřednictvím tamního dealera, on mi ticket pošle elektronicky a já letím za cenu, jaká byla v té jeho zemi a tak se třeba stane, že letíš př: z frankfurtu někam do neznáma ( 14000km) opravdu za 7tis., třeba s Emirates, což není vůbec zlé co do comfortu v economy class ,)
Doplňuji:
..ale ty máš sotva zatlačený medík v uchu a svědí to, navíc ti furt teče krev z nosu, tak probůh ještě nikde nelítej, ještě pár let počkej třeba ,),),)