Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.březen 12:34

Cé je správně, pochopitelně. 🙂 Co jiného ti na tvé konspirace jako žena mohu říct? Co takhle se zeptat přímo jí a ne cizích lidí: Co ona tím myslí? Všechno ostatní jsou jen dohady.
Mě z toho, co ti řekla (nebo napsala) spíš vyplývá jen to, že se lidé ve vztahu vlastně ani neznají nebo se jeden druhému bojí něco říct – a pak dochází ke zklamání. Zejména pokud je jeden hodně zamilovaný a druhý tak trochu despota, který rád lajnuje partnerovi život podle svých představ. Nutit někoho ve vztahu do toho, jak to chci jen já a neznat jeho názor a postoj – to vždycky znamená problém. Být tebou, neuvažovala bych ani tolik o manipulaci z její strany, ale na rovinu bych se dotyčné zeptala co by si v životě přála, aby byla skutečně šťastná. Jestli jde zrovna o děti nebo to jen tak plácla jako příklad to já nevím, ale pokud ano, jsou ženy, které mají jasno a svůj názor nezmění, další berou zase život podle toho, co přináší, jiné plánují (a pak mohou být zklamané, že jim to nevyjde…) Je toho hodně – ale jedno má každý problém a spor ve vztahu vždy společné – nedostatek komunikace. Proto jsou si lidé nevěrní, proto si nevěří, podezírají se.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.březen 12:47

Cé je správně, pochopitelně. 🙂 Co jiného ti na tvé konspirace jako žena mohu říct? Co takhle se zeptat přímo jí a ne cizích lidí: Co ona tím myslí? Všechno ostatní jsou jen dohady.
Mě z toho, co ti řekla (nebo napsala) spíš vyplývá jen to, že se lidé ve vztahu vlastně ani neznají nebo se jeden druhému bojí něco říct – a pak dochází ke zklamání. Zejména pokud je jeden hodně zamilovaný a druhý tak trochu despota, který rád lajnuje partnerovi život podle svých představ. Nutit někoho ve vztahu do toho, jak to chci jen já a neznat jeho názor a postoj – to vždycky znamená problém. Být tebou, neuvažovala bych ani tolik o manipulaci z její strany, ale na rovinu bych se dotyčné zeptala co by si v životě přála, aby byla skutečně šťastná. Jestli jde zrovna o děti nebo to jen tak plácla jako příklad to já nevím, ale pokud ano, jsou ženy, které mají jasno a svůj názor nezmění, další berou zase život podle toho, co přináší, jiné plánují (a pak mohou být zklamané, že jim to nevyjde…) Je toho hodně – ale jedno má každý problém a spor ve vztahu vždy společné – nedostatek komunikace. Proto jsou si lidé nevěrní, proto si nevěří, podezírají se.
Doplňuji:
Nevidím v tom nic složitého. Dala ti jenom obyčejný příklad toho, jak se lidé vlastně neznají. Nechci se opakovat. Možná něco skrývá, možná ti dává citlivě najevo, že ona chce něco jiného než ty nebo naopak doufá v to, že se víc poznáte. Takhle se to nepozná. Ty ji znáš, víš jak se běžně chová. Zeptat se co si skutečně přeje ona je ale dost snadné ne?