Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.březen 13:03

Na to ti každý muzikant odpoví různě. Ale bazarům se vyhni. Kytary z bazarů nemusí správně ladit, třeba vlivem pokřiveného krku. Podívej se třeba na kopie Fender Stratocaster (originální se dělají v americe, kopie třeba mexiko, ale i tak jsou v pohodě). Jsou to klasické elektrické a velmi rozšířené kytary pro širokou škálu hudebních stylů, ale třeba pro hodně tvrdou metalovou muziku nejsou. Hodí se pro začátečníky, ale i pro zkušené. Hrál na ně třeba Hendrix. Mrkni na kytary.cz, zrovna tam mají dokonce i výprodeje nějakých Fenderů cca za 1500!

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.březen 13:11

Na to ti každý muzikant odpoví různě. Ale bazarům se vyhni. Kytary z bazarů nemusí správně ladit, třeba vlivem pokřiveného krku. Podívej se třeba na kopie Fender Stratocaster (originální se dělají v americe, kopie třeba mexiko, ale i tak jsou v pohodě). Jsou to klasické elektrické a velmi rozšířené kytary pro širokou škálu hudebních stylů, ale třeba pro hodně tvrdou metalovou muziku nejsou. Hodí se pro začátečníky, ale i pro zkušené. Hrál na ně třeba Hendrix. Mrkni na kytary.cz, zrovna tam mají dokonce i výprodeje nějakých Fenderů cca za 1500!
Doplňuji:
http://kytary­.cz/axl-as-750-sn/HN104030/
Neni to orig Fender samozřejmě, ty jsou dražší. Taky záleží pro koho to máš, kolik do toho chceš dát apod. Tohle je levňoučký, nic extra, ale pro brnkání v poho.