Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.březen 11:37

za kamarádství (a i za přátelství) považuji, když od osoby dostanu možnost chovat se k ní otevřeně se všemi vlastnostmi, které jsou mi vlastní. Když tohle mé přirozené chování probíhá a jak dávám tak zpětně dostávám od dané osoby, vzniká na té naší úrovni určité pouto, pocit blaha, který se těžko něčím nahrazuje. Osobně si myslím že je to prakticky láska. Takže ano, cítím lásku, co se týče kamarádů, přátel a blízkých lidí .)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.březen 12:02

za kamarádství (a i za přátelství) považuji, když od osoby dostanu možnost chovat se k ní otevřeně se všemi vlastnostmi, které jsou mi vlastní. Když tohle mé přirozené chování probíhá a jak dávám tak zpětně dostávám od dané osoby, vzniká na té naší úrovni určité pouto, pocit blaha, který se těžko něčím nahrazuje. Osobně si myslím že je to prakticky láska. Takže ano, cítím lásku, co se týče kamarádů, přátel a blízkých lidí .)
Doplňuji:
..a k tvému"normální se bavení s někým": Je pravidlo,že jak dáváš,tak bereš- třeba když tě bude někdo extra ponižovat, budeš se bránit a naopak. Jen opravdu silní vracejí lásku za křivdu. Takže není „normální se bavení s někým“. Je jen ta láska, a nebo nenormální se bavení,nepřirozené, tzv. přetvářka.