Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.březen 14:15

Na předchozí smazanou otázku jsem Ti odpověděla, že psychicky narušený „mazal“ už zase masíruje své ego. Toto nedělá admin a pokud to nedělá admin, tak to provádí někdo pěkně psychicky narušený. Napiš, prosím, adminovi, aby se podíval na to, kdo tady zase blbne ve velkém stylu. Toto už je třetí odpověď. Dvě jsem posílala a objevilo se „otázka byla smazána“. Někdo je dnes zřejmě pěkně nas…, tak si vybíjí své nálady na odpovědích. Chudák ubohá.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.březen 14:36

Na předchozí smazanou otázku jsem Ti odpověděla, že psychicky narušený „mazal“ už zase masíruje své ego. Toto nedělá admin a pokud to nedělá admin, tak to provádí někdo pěkně psychicky narušený. Napiš, prosím, adminovi, aby se podíval na to, kdo tady zase blbne ve velkém stylu. Toto už je třetí odpověď. Dvě jsem posílala a objevilo se „otázka byla smazána“. Někdo je dnes zřejmě pěkně nas…, tak si vybíjí své nálady na odpovědích. Chudák ubohá.
Doplňuji:
Nevadí, mosoji, nenapíšeš mu Ty, napíšu mu sama. Hnusí se mi ubožáci, kteří si musí dokazovat, že aspoň za něco stojí, tak hanebným způsobem. Tohle není v pořádku a pokud tu chce někdo fungovat tak podlým způsobem, tak ať táhne rovnou do háje.