Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.únor 13:10

Klasický hamburger se dělá z toho nejhoršího masa – ze skeletů (z toho se třeba vyrábí výrobní salám – ), vše je plné emulgátorů, smaží se na palmovém oleji, který je nejméně kvalitní, člověk se z toho kloudně nenají, je to předražené.

Ale není to jen v McDonaldsu, ale i prakticky ve všech rychlých občerstveních. Jen každé si za to řekne jiné peníze – velká rychlá občerstvení jako Burger King, KFC, McDonalds, apod. si samozřejmě rádi nasadí cenu.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.únor 13:12

Klasický hamburger se dělá z toho nejhoršího masa – ze skeletů (z toho se třeba vyrábí výrobní salám – ), vše je plné emulgátorů, smaží se na palmovém oleji, který je nejméně kvalitní, člověk se z toho kloudně nenají, je to předražené.

Ale není to jen v McDonaldsu, ale i prakticky ve všech rychlých občerstveních. Jen každé si za to řekne jiné peníze – velká rychlá občerstvení jako Burger King, KFC, McDonalds, apod. si samozřejmě rádi nasadí cenu.
Doplňuji:
Pardon, odkaz jsem zapoměl dodat – http://www.stre­am.cz/peklona­taliri/683204-peklo-na-taliri-vyrobni-salam

Dokonce Jamie Oliver se tomu věnuje – vizte (aj) – http://www.you­tube.com/watch?v=qFWxqMc­RHqY