Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.únor 11:16

Existujou linkovací servry, třeba > http://linkuj.cz , tam se zaregistruješ a šoupneš tam svojí stránku, pár lidí ti to naláká. Taky pokud seš kdekoliv jinde zaregistrovaná (třeba i tady) tak si ji můžeš přidat do progfilu jako homepage, nebo jak se tomu nadává a pokud budeš dostatečně zajímavá a někdo se ti na profil podívá, tak třeba klikne a vleze. Stejně tak si to můžeš přidat do detailu na ICQ, SKYPE, nebo ty vaše fejsbůky, prostě to narvat všude možně. Taky můžeš udělat výměnu odkazů, najdeš si někoho a požádáš ho aby si umístilna svý stránky odkaz na tvoji stránku a ty uděláš to samý. A nebo ti pošlu v texťáku emaily lidí který nesnáším a můžeš je zaspamovat… Prostě dá se dělat spousta věcí :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.únor 11:19

Existujou linkovací servry, třeba > http://linkuj.cz , tam se zaregistruješ a šoupneš tam svojí stránku, pár lidí ti to naláká. Taky pokud seš kdekoliv jinde zaregistrovaná (třeba i tady) tak si ji můžeš přidat do progfilu jako homepage, nebo jak se tomu nadává a pokud budeš dostatečně zajímavá a někdo se ti na profil podívá, tak třeba klikne a vleze. Stejně tak si to můžeš přidat do detailu na ICQ, SKYPE, nebo ty vaše fejsbůky, prostě to narvat všude možně. Taky můžeš udělat výměnu odkazů, najdeš si někoho a požádáš ho aby si umístilna svý stránky odkaz na tvoji stránku a ty uděláš to samý. A nebo ti pošlu v texťáku emaily lidí který nesnáším a můžeš je zaspamovat… Prostě dá se dělat spousta věcí :)
Doplňuji:
Hlavně na ní musí bejt něco zajímavýho, psát o tom že tráva je zelená a zavařovací sklenice se nevejde do ucha dovede každej druhej, musíš zaujmout, a začni třeba tím, že odkaz na svou stránku hodíš sem do diskuze.