Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.leden 14:49

Díky za informaci. Co se týká Číny, nečekala bych žádnou gastronomickou bombu pozitivního charakteru. Kupuji zásadně české výrobky (mám to asi zažito „odmala“, kdy se u nás jedli „československy“ a dovozové byly tak akorát žvýkačky s Donaldem z Túzu:-).
Číňané jsou dost proslulí špínou, nedodržováním hygieny, a hlavně tím, že „napajcují“ všechno tak, aby to nějak vypadalo – a levně prodají jakýkoli šmejd. Když jde o nějaký klump, je na žádném, zda si jedovaté nádobí nebo hnusné hadry pořídí, ale cpát do sebe sajrajt z Číny může jen sebevrah.
Pominu-li „kauzičky“ s kočkami, psy a kdovíjakou „havětí“, ze které jsou schopni vytvářet „menu za 59,–“, stačí mnohdy vidět jejich gastro zázemí (absolutně nehledí na hygienu – viděla jsem dost nahrávek ČOI – abych tam nejedla!) nebo samotný jejich přístup ke zpracování a výběru základních surovin, z nichž pak vaří. Rozmrazené a opětovně několikrát zmrazené produkty, přepálený, nejlacinější a nekvalitní olej, plesnivá, okrájená zelenina – kila česneku, pálivých omáček a litry dochucovadel, aby se přebila původní „chuť“.
Díky, ne. Čínu v zachování zdraví nebrat.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.leden 15:09

Díky za informaci. Co se týká Číny, nečekala bych žádnou gastronomickou bombu pozitivního charakteru. Kupuji zásadně české výrobky (mám to asi zažito „odmala“, kdy se u nás jedli „československy“ a dovozové byly tak akorát žvýkačky s Donaldem z Túzu:-).
Číňané jsou dost proslulí špínou, nedodržováním hygieny, a hlavně tím, že „napajcují“ všechno tak, aby to nějak vypadalo – a levně prodají jakýkoli šmejd. Když jde o nějaký klump, je na žádném, zda si jedovaté nádobí nebo hnusné hadry pořídí, ale cpát do sebe sajrajt z Číny může jen sebevrah.
Pominu-li „kauzičky“ s kočkami, psy a kdovíjakou „havětí“, ze které jsou schopni vytvářet „menu za 59,–“, stačí mnohdy vidět jejich gastro zázemí (absolutně nehledí na hygienu – viděla jsem dost nahrávek ČOI – abych tam nejedla!) nebo samotný jejich přístup ke zpracování a výběru základních surovin, z nichž pak vaří. Rozmrazené a opětovně několikrát zmrazené produkty, přepálený, nejlacinější a nekvalitní olej, plesnivá, okrájená zelenina – kila česneku, pálivých omáček a litry dochucovadel, aby se přebila původní „chuť“.
Díky, ne. Čínu v zachování zdraví nebrat.
Doplňuji:
na každém