Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.leden 11:31

V sendvičovači se báječně rozehřeje včerejší rohlík,ale nesmíš ho tam nechat moc dlouho,dělám tak párky v rohlíku.Chleba se tam taky dá dát,ale jíst teplý chlebík=parádní břuchabol.I vejce jako volské oko se dá udělat,ale sendvičovač by měl mít rovný povrch,já mám ten co dělá s toustu ještě trojúhelník.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.leden 13:41

V sendvičovači se báječně rozehřeje včerejší rohlík,ale nesmíš ho tam nechat moc dlouho,dělám tak párky v rohlíku.Chleba se tam taky dá dát,ale jíst teplý chlebík=parádní břuchabol.I vejce jako volské oko se dá udělat,ale sendvičovač by měl mít rovný povrch,já mám ten co dělá s toustu ještě trojúhelník.
Doplňuji:
Tak mě napadlo,že by šlo udělat i žemlovku do ruky-toustový chleba lehce pomazat másem,fakt jen zalepit dírky,potřít ochuceným tvarohem,poklást na plátky nakrájenými jablíčky a posypat skořicí,přiložit druhý plátek toustového chleba a nechat zapéct v toustovači.Někde jsem četla recept,ale našla jsem nějaký jiný
http://www.varime-detem.cz/recep­ty/detail/126