Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.prosinec 20:55

V Gmailu vpravo nahoře je ikona „ozubené kolo,“ rozkliknutím se objeví menu, vyber Nastavení. Na nové obrazovce s prvky pro nastavení vyber nahoře modrý odkaz „Přeposílání a protokol POP/IMAP“ a dále na tlačítko „Přidat adresu pro přeposílání.“ Tam nastav mailovou adresu přidělenou od T-Mobile, neznám aktuální stav věci, protože jsem u jiného operátora, ale snad by se to mělo dát po registraci na t-zones.cz .

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.prosinec 17:28

V Gmailu vpravo nahoře je ikona „ozubené kolo,“ rozkliknutím se objeví menu, vyber Nastavení. Na nové obrazovce s prvky pro nastavení vyber nahoře modrý odkaz „Přeposílání a protokol POP/IMAP“ a dále na tlačítko „Přidat adresu pro přeposílání.“ Tam nastav mailovou adresu přidělenou od T-Mobile, neznám aktuální stav věci, protože jsem u jiného operátora, ale snad by se to mělo dát po registraci na t-zones.cz .
Doplňuji:
balca: aha, tak to jsem zase 100 roků za opicema 🙂 kdysi T-Mobile umožňoval registraci mailových adres @click.cz, ty jsou zrušeny, to vím a po nich fungovaly adresy ve tvaru @t-zones.cz, mysel jsem si, že existují dodnes, ale evidentně dopadly jako click. Obě fungovaly tak, že pokud se na ni poslal prostý mail, dorazil majiteli na mobil jako SMS. HakitoCZ: váš link je nefunkční, zkuste ho dát do Diskuze.