Odpověděl/a – 14.prosinec 0:13
Hřebíček/celý/,skořice/také celá , někdo přidává i pár
kuliček pepře a nového koření /taky celé/ vyvařit v trošce vody potom
nalít víno. Víno se musí pořádně prohřát, ale už nevařit jinak se
většina alkoholu odpaří. Nakonec přidat citrón a servírovat.
Lze přidat i plátek pomeranče, popřípadě i trochu rumu, ale ne moc cca
na 1 litr 0,5 dcl.
Odpověděl/a – 14.prosinec 0:15
Hřebíček/celý/,skořice/také celá , někdo přidává i pár
kuliček pepře a nového koření /taky celé/ vyvařit v trošce vody potom
nalít víno. Víno se musí pořádně prohřát, ale už nevařit jinak se
většina alkoholu odpaří. Nakonec přidat citrón a servírovat.
Lze přidat i plátek pomeranče, popřípadě i trochu rumu, ale ne moc cca
na 1 litr 0,5 dcl.
Doplňuji:
Samozřejmě, podle potřeby dosladit.