Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.prosinec 0:13

Hřebíček/celý/,sko­řice/také celá , někdo přidává i pár kuliček pepře a nového koření /taky celé/ vyvařit v trošce vody potom nalít víno. Víno se musí pořádně prohřát, ale už nevařit jinak se většina alkoholu odpaří. Nakonec přidat citrón a servírovat.
Lze přidat i plátek pomeranče, popřípadě i trochu rumu, ale ne moc cca na 1 litr 0,5 dcl.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.prosinec 0:15

Hřebíček/celý/,sko­řice/také celá , někdo přidává i pár kuliček pepře a nového koření /taky celé/ vyvařit v trošce vody potom nalít víno. Víno se musí pořádně prohřát, ale už nevařit jinak se většina alkoholu odpaří. Nakonec přidat citrón a servírovat.
Lze přidat i plátek pomeranče, popřípadě i trochu rumu, ale ne moc cca na 1 litr 0,5 dcl.
Doplňuji:
Samozřejmě, podle potřeby dosladit.