Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.prosinec 10:27

Dělejte to, co já. Bojkotujte ty média. Nekupujte Mladou Frontu, Blesk, Reflex ani jiné podobné plátky. Když už se musíte dívat na TV, tak jedině Viasat a spol.
Až bude vycházet ve stánku naproti ČS magazín pro fyziku, Jemná mechanika a optika, Science nebo třeba Nature, tak si můžete říct, že jste to byli i vy, kdo se významnou měrou přičinil o tom, že rozum a logika nahradili bezhlavý konzum a lidskou hloupost, založenou na laciných apelech na emoce.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.prosinec 11:41

Dělejte to, co já. Bojkotujte ty média. Nekupujte Mladou Frontu, Blesk, Reflex ani jiné podobné plátky. Když už se musíte dívat na TV, tak jedině Viasat a spol.
Až bude vycházet ve stánku naproti ČS magazín pro fyziku, Jemná mechanika a optika, Science nebo třeba Nature, tak si můžete říct, že jste to byli i vy, kdo se významnou měrou přičinil o tom, že rozum a logika nahradili bezhlavý konzum a lidskou hloupost, založenou na laciných apelech na emoce.
Doplňuji:
Je to smutný morální obraz našeho národa. Lesk na povrchu a bída uvnitř. Podle toho, jaká je společnost jako celek, je pak tento fakt živnou půdou pro bulvár a jiné mediální šarlatány, kteří ji zneužívají jako dojnou krávu na peníze a efektivní psychologickou manipulaci.
Pokud by se našel někdo, kdo by s tím něco chtěl udělat, tak se zcela zajisté stane obětí armády právníků všech těch Ringírů a Axlů Springerů, kteří by jej jednak prostřednictvím svých komunikačních kanálů efektivně zesměšnili, udělali z něj mafiánského poslíčka a ještě nakonec obrali i o jeho poslední úspory na soudních sporech. Vítejte ve státem regulovaném kapitalismu, kde vládne až příliš viditelná ruka trhu a kde nezájem o zboží nebo upozorňování na jeho bídnou kvalitu je trestným činem ušlých zisků a kažení obchodního jména.