Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.listopad 14:14

Jak psal jeden kolega na diskuzi Aukra, z Aukra se stala postupem času z poměrně supr vetešnictví (v dobrém!) jeden velký rádoby e-shop, ve skutečnosti ale „vietnamská“ tržnice, plná předražených a polonefunkčních šuntů. Geometricky roste podíl podvodníků mezi prodejci a Aukro s tím nic nedělá, myslím s podporou podvedených kupujících – protože oni mají výnos z prodejů, ne z nákupů. Naprosto do kopru šly zásady nějakého slušného jednání, typický případ je, že člověk draží něco, co vůbec nemá, teprve po vydražení (a zaplacení) se milostivě uráčí předmět aukce objednat na hongkongském e-shopu… Já už tam chodím jen ze setrvačnosti na fórum, snad dva roky jsem se nedíval na aukce.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.listopad 14:22

Jak psal jeden kolega na diskuzi Aukra, z Aukra se stala postupem času z poměrně supr vetešnictví (v dobrém!) jeden velký rádoby e-shop, ve skutečnosti ale „vietnamská“ tržnice, plná předražených a polonefunkčních šuntů. Geometricky roste podíl podvodníků mezi prodejci a Aukro s tím nic nedělá, myslím s podporou podvedených kupujících – protože oni mají výnos z prodejů, ne z nákupů. Naprosto do kopru šly zásady nějakého slušného jednání, typický případ je, že člověk draží něco, co vůbec nemá, teprve po vydražení (a zaplacení) se milostivě uráčí předmět aukce objednat na hongkongském e-shopu… Já už tam chodím jen ze setrvačnosti na fórum, snad dva roky jsem se nedíval na aukce.
Doplňuji:
Ještě doplním, což je váš případ s těma kalhotama, nějaká moudrá hlava přišla na to, že se Aukro celé překope, hlavně kategorie zboží, přitom se je vůbec nikdo o to neprosil, například domovský server Allegro.pl zůstal netknutý. Na hromadné stížnosti uživatelů, že 80% věcí nefunguje jak má, naprosto nereagovali a opakovali stále dokola že se to nedá změnit nazpět a že si uživatelé mají zvyknout. Takže se nedivte, že nikdo nechtěl vaše kalhoty, protože všichni vědí, že systém vyhledávání aukcí je de facto nefunkční a tudíž ho nikdo nemá snahu používat. A takovýchto „drobností“ je na Aukru celá řada a výsledkem toho je známé přísloví, jak „stokrát nic umořilo vola…“