Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.listopad 22:09

Ochutnala jsem ty nasolené švestičky v jedné veganské jídelně – byly promíchané s natural jasmínovou rýží a nebylo to špatné. Já mám ráda tyhle chuťovky, jsou zvláštní, takové slano-sladké… Moc neuvažuji nad tím, jak by mi měly být prospěšné – buď mi to „jede“, nebo ne:-)
Jo, ale mám umeboshi ocet. Občas si ho dám naředěný s vodou pro lepší trávení a proti překyselení organismu – když se třeba moc „nafurtruju“ řízkama…:-)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.listopad 22:11

Ochutnala jsem ty nasolené švestičky v jedné veganské jídelně – byly promíchané s natural jasmínovou rýží a nebylo to špatné. Já mám ráda tyhle chuťovky, jsou zvláštní, takové slano-sladké… Moc neuvažuji nad tím, jak by mi měly být prospěšné – buď mi to „jede“, nebo ne:-)
Jo, ale mám umeboshi ocet. Občas si ho dám naředěný s vodou pro lepší trávení a proti překyselení organismu – když se třeba moc „nafurtruju“ řízkama…:-)
Doplňuji:
Illines: Tady máš pár zajímavostí …:-)
http://www.dia-potraviny.cz/u­me.html