Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.listopad 22:58

Neznám. Možná tak celozrnná? Já rýži vůbec neproplachuji, ale nasucho trochu opražím – nesmí změnit barvu, ale musí být hodně horká. Pak ji osolím, zaliji vodou (hodně) jen jednou promíchnu a dám vařit. Hotovou propláchnu studenou vodou. Na tuto přípravu rýže fakt nedám dopustit.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.listopad 9:32

Neznám. Možná tak celozrnná? Já rýži vůbec neproplachuji, ale nasucho trochu opražím – nesmí změnit barvu, ale musí být hodně horká. Pak ji osolím, zaliji vodou (hodně) jen jednou promíchnu a dám vařit. Hotovou propláchnu studenou vodou. Na tuto přípravu rýže fakt nedám dopustit.
Doplňuji:
ad Děda Louda: Nedávám. Třeba takovou jasmínovou nebo basmati rýži (s jejich specifickou a dokonalou chytí) by to totálně zabilo.:-)