Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.listopad 18:03

To hodně záleží na přípravě.
Skvěle chutná takto: Kup balíček koření na ryby od Vitany. Smíchej koření s trochou olivového oleje a limetkovou (citronovou) šťávou. Potři tím rybu, nech v lednici odpočinout. Potom na trošce oleje na pánvi opeč z obou stran.
A k tomu uvařím brambory hodně na měkko. Rozšťouchám je s kouskem másla a vmíchám do nich nasekanou petrželku kudrnku.
To nemá chybu. Zdravé, dietní a navíc moc dobré.
Dobrou chuť.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.listopad 18:06

To hodně záleží na přípravě.
Skvěle chutná takto: Kup balíček koření na ryby od Vitany. Smíchej koření s trochou olivového oleje a limetkovou (citronovou) šťávou. Potři tím rybu, nech v lednici odpočinout. Potom na trošce oleje na pánvi opeč z obou stran.
A k tomu uvařím brambory hodně na měkko. Rozšťouchám je s kouskem másla a vmíchám do nich nasekanou petrželku kudrnku.
To nemá chybu. Zdravé, dietní a navíc moc dobré.
Dobrou chuť.
Doplňuji:
Takhle dělám ryby po celý rok. Tresku. pangase, filé z jakékoli ryby. Jediná povolená vyjímka jsou u nás Vánoce a to se jí klasika.