Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.říjen 2:26

Pozor po určité době zuhelnatí a chytne. mně se to povedlo z rohlíkem když jsem jej strouhal z prostředka mi z mlýnku vypadl žhavé řežavé uhlí. Na povrchu to nebyxlo vidět. Nechal jsem jej zrtvrdnout moc dlouho a na veký výkon.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.listopad 10:26

Pozor po určité době zuhelnatí a chytne. mně se to povedlo z rohlíkem když jsem jej strouhal z prostředka mi z mlýnku vypadl žhavé řežavé uhlí. Na povrchu to nebyxlo vidět. Nechal jsem jej zrtvrdnout moc dlouho a na veký výkon.
Doplňuji:
Také máslu ve staniolu se v mikrovlnce nelíbylo.To bylo blesků. Už jej tam dávám bez obalu.Ale z tím rohlíkem mne to vyvedlo z míry Jabko dávám do mikrovlnky syrové. Místo vykrojeného jaderníku dávam rybízovou marmeládu. Zapeču na vrch trochu cukru a másla to je pak dobrota.