Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.říjen 12:56

Netuším, kolik je Vám let. Jsou tu v podstatě dvě možnosti – plastická operace, nebo použití kosmetických krémů pro zpevnění (pokožky) obličeje. Rozhodující je, zda máte od přírody tvar obličeje plnější, nebo naopak štíhlý. Pokud jste ten první případ, tak sama doma s tím nejspíš žádný zázrak nesvedete. Pokud máte méně než 35 let, tak bych nedoporučovala na druhý způsob ani pomyslet. Sice by se teď mohl efekt vytvarování obličeje projevit, ale kosmetické přípravky jsou zrádné v tom, že si na ně pokožka může zvyknout. Takže by to teď mohlo pomoci a za pár let by z toho byl naopak malér.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.říjen 13:52

Netuším, kolik je Vám let. Jsou tu v podstatě dvě možnosti – plastická operace, nebo použití kosmetických krémů pro zpevnění (pokožky) obličeje. Rozhodující je, zda máte od přírody tvar obličeje plnější, nebo naopak štíhlý. Pokud jste ten první případ, tak sama doma s tím nejspíš žádný zázrak nesvedete. Pokud máte méně než 35 let, tak bych nedoporučovala na druhý způsob ani pomyslet. Sice by se teď mohl efekt vytvarování obličeje projevit, ale kosmetické přípravky jsou zrádné v tom, že si na ně pokožka může zvyknout. Takže by to teď mohlo pomoci a za pár let by z toho byl naopak malér.
Doplňuji:
Ve třinácti letech něco takového vůbec neřeš. V souvislosti s dospíváním se budeš měnit tak, že se nebudeš stačit divit.