Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.říjen 12:28

V garáži byste neměl skladovat hořlaviny /ředidla a hadry špinavé od barev a jiných "sajrajtů/ a jiné nebezpečné látky .
Pokud tam zároveň i opravujete tak dbát na pořádek ,aby při případném použití autogenu se něco nevznítilo.Ale to snad je samozřejmé . Jinak nářadí a pneu – nevidím důvod,proč ho tam nemít. Když vše má své místo, dbáte na pořádek ,tak by neměl být problém . A vy s ním máte garáž napůl? Nebo proč s tím má on problém?????Ať vám ukáže on svou garáž.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.říjen 13:59

V garáži byste neměl skladovat hořlaviny /ředidla a hadry špinavé od barev a jiných "sajrajtů/ a jiné nebezpečné látky .
Pokud tam zároveň i opravujete tak dbát na pořádek ,aby při případném použití autogenu se něco nevznítilo.Ale to snad je samozřejmé . Jinak nářadí a pneu – nevidím důvod,proč ho tam nemít. Když vše má své místo, dbáte na pořádek ,tak by neměl být problém . A vy s ním máte garáž napůl? Nebo proč s tím má on problém?????Ať vám ukáže on svou garáž.
Doplňuji:
nedalo mi to-tak jsem našla na netu ......

  1. Garáž a její vybavení

Garáž je určena pro parkování vozidla. Neměly by v ní tudíž být umístěny např. regály s náhradními díly a nářadím, pracovní stůl na opravy, skříň s barvami a ředidly apod.

http://www.sdhka­novice.ic.cz/fi­les/preventis­ta.pdf
V garáži je možno skladovat malé množství pohonných hmot a oleje. Tyto hořlavé látky je nutno skladovat v původních uzavřených obalech na určených místech.
V prostoru jednoho stání v garážích se smí skladovat v nerozbitných obalech maximálně 40 litrů benzinu nebo 80 litrů nafty a 10 litrů oleje.
V garáži je zakázána manipulace s otevřeným ohněm.-