Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.říjen 11:56

Když já mám pocit, že zrovna šedesátá se nijak kulinářsky asi nelišila od dvacátých, třicátých, padesátých, sedmdesátých… Tak jen připomenu nějaké staré a možná dost zapomenuté věci spíš z doby našich babiček: http://www.to­precepty.cz/re­cept/10117-ptaci-mleko/, pak třeba bílková pěna a do ní zašlehané rozmačkané lesní jahody s cukrem – za dob našich babiček se ještě neřešila salmonela a jahody asi ještě rostly :) (máš doma Holenu? :) ).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.říjen 12:02

Když já mám pocit, že zrovna šedesátá se nijak kulinářsky asi nelišila od dvacátých, třicátých, padesátých, sedmdesátých… Tak jen připomenu nějaké staré a možná dost zapomenuté věci spíš z doby našich babiček: http://www.to­precepty.cz/re­cept/10117-ptaci-mleko/, pak třeba bílková pěna a do ní zašlehané rozmačkané lesní jahody s cukrem – za dob našich babiček se ještě neřešila salmonela a jahody asi ještě rostly :) (máš doma Holenu? :) ).
Doplňuji:
Nebo tohle: http://www.re­ceptyonline.cz/re­cept--povidlove-tasticky-z-bramboroveho-testa--1850.html – ale to je staré jak metuzalém, i když se to už dnes moc nedělá. V šedesátých možná ještě dělalo, nevím :)