Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.říjen 16:07

Pokud jde o klasický Ham&Eggs – já dělám kombinaci Pražské šunky a pršutu, obojí lehce z obou stran opeču na másle a pak na to klepnu tři vejce. Nemíchám! Bílky nechám srazit a žloutky musí zůstat tekuté. Osolím jen trochu (hlavně pršut je už dost slaný) a posypu čerstvě drcenou směsí barevných pepřů. Přendám na talíř a doladím ještě troškou čerstvě nasekané petrželky a hotovo. K tomu mám ráda čerstvý žitný nebo ječný chléb.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.říjen 16:08

Pokud jde o klasický Ham&Eggs – já dělám kombinaci Pražské šunky a pršutu, obojí lehce z obou stran opeču na másle a pak na to klepnu tři vejce. Nemíchám! Bílky nechám srazit a žloutky musí zůstat tekuté. Osolím jen trochu (hlavně pršut je už dost slaný) a posypu čerstvě drcenou směsí barevných pepřů. Přendám na talíř a doladím ještě troškou čerstvě nasekané petrželky a hotovo. K tomu mám ráda čerstvý žitný nebo ječný chléb.
Doplňuji:
Aby to bylo jasnější – opeču to z jedné strany, otočím a klepnu ta vejce, druhá strana se dosmaží již s těmi vajíčky. 🙂